DESIGNADE ARBETSPLATSER HEMMA

Hemmet ska numera fungera för kreativ utveckling och entreprenörsdriv likväl som för bokföring och studier. Vilket är en stor utmaning. Värme, äkta material och hög komfortkänsla är faktorer för att passa in i ett väldesignat hem.

GRAND STOL

Höj och sänkbar med vipp.
Skinn: 9942 SEK exkl moms
Tyg: 7411 SEK exkl moms

Läs mer

Kontakta oss för offert!

BORDSSKÄRM A-FRAME TYG

3774 SEK exkl moms

A-FRAME BORD

Design Anderssen & Voll.
Bord i vitlaminat med kantlist och trästativ i lackad Ask eller ek med 50 cm slaglängd.
13 496 SEK exkl moms
Tillbehör på bordet enligt bild: kabellucka med filtlåda och rund hylla.
2 919 SEK exkl moms

Läs mer

Kontakta oss för offert!

CUBA BORD

Riktpris: exkl moms:5923 SEK

Cuba bord finns i 10 olika desktopfärger på 18 mm plywoodskiva med klarlackad fasad kant. Hörnradie 20 mm. Benstativ i massiv ek.

Läs mer

GLOVE MEDIUM STOL

Höj och sänk och vipp.
Tyg: 6679 SEK exkl moms
Skinn: 9445 SEK exkl moms

Läs mer

Kontakta oss för offert!

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för offert eller boka tid i vårt showroom på Rosenlundsgatan 54.

Sandra.johansson@horreds.se

076-783 72 84

Designade arbetsplatser hemma

Det har inte undgått någon att arbetsplatsen har förändrats drastiskt. En förflyttning till hemmet har skett för många och snabbt. Även om vi så småningom kan ta oss tillbaka till kontoret så har flertalet företag upptäckt fördelarna med att arbeta på distans. En trend som är här för att stanna.

Undersökningar visar hur viktigt det är att känna inspiration och arbetslust för att vi ska kunna jobba effektivt och göra ett bra jobb. Nu när ska hemmet fungera för kreativ utveckling och entreprenörsdriv likväl som för bokföring och studier är det en stor utmaning. Både designmässigt och utrymmesmässigt. Oftast är vi flera som ska samsas när hemmet omvandlas till arbetsplats mellan åtta och fem.

Tanken med vårt koncept är att möblerna ska gifta sig med hemmet och utgöra en plats som man kan sätta sig vid även när man inte jobbar. Föreställningen av hemmakontoret som slutet rum har förändrats till ett aktivitetsbaserat tänk. Man väljer plats utifrån arbetsuppgift. Våra möbler är designade för att ge god arbetskvalitet där möblerna håller länge trotts högt slitage. En arkitekt/designer har tänkt till från början.

Värme, äkta material och hög komfortkänsla. Något att vara stolt över. Som passar in i ett väldesignat hem. Detta är några av våra tankar som ligger till grund för våra möbler. Prata med någon av våra återförsäljare så hjälper de dig att integrera omvandlingsbara arbetsplatser i ert hem.