Är du en resultatdriven säljare med intresse för inredning och design?

Horreds Möbel AB söker en Utesäljare med placering i Stockholm

Horreds Möbel AB framställer svanenmärkta förvarings- och kontorsmöbler för både hem och offentlig miljö med förutsättningen för ett naturligt tänkande som både rymmer design, kvalitet och miljöhänsyn. Vår omsättning ligger på ca 85 miljoner SEK och vi har för närvarande 55 anställda. Tillverkning och huvudkontor ligger i Horred, i gränstrakterna mellan Halland och Västergötland.

Din roll som säljare

Du kommer att ansvara för att bearbeta både befintliga och nya kunder enligt planerad budget. En viktig del av ditt arbete hos Horreds Möbel handlar om att ge rådgivning och information till befintliga kunder, såsom arkitekter, inköpare och återförsäljare. Du tar fram offerter och medverkar vid upphandlingar. Tillsammans med kunderna går du igenom grundmaterialet och gör uppdateringar. Du ska ha förmågan att leda dig själv och kunna driva hela säljprocessen samt ha förmågan att agera proaktivt gentemot marknaden. Dina kunder befinner sig i Stockholm, Södermanland, Östergötland, Närke, Värmland och Norrland. Ditt kontor finns i vårt showroom på Kungsholmen i Stockholm, där ytterligare en säljare är placerad.

 Vem söker vi?

Vi söker en ambitiös säljare som har en stark vilja att nå uppsatta mål. som är van att arbeta självständigt och utåtriktat mot kund. Det är meriterande om du arbetat med något liknande men stor vikt kommer att läggas på dina tidigare erfarenheter att arbeta med försäljning samt dina personliga egenskaper, ditt driv och intresse för inredning, design och trender. Du har ett intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Vidare brinner du för att göra affärer, har förmågan att planera din tid på ett effektivt sätt och är van att ta stort eget ansvar med fokus på resultat och nöjda kunder. Du är social, vänlig och bygger relationer.

 Vi erbjuder dig!

Vi erbjuder dig en självständig roll som säljare i ett företag som erbjuder stilrena möbler som genom sin design tillför den där extra lilla kryddan till sin omgivning. Du är trygg i dig själv och trivs med kollegor och ett företag som värnar om humor och prestigelöshet samt en arbetsmiljö där frihet under ansvar uppmuntras och efterlevs. I tjänsten kan det förekomma övernattningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Körkort Klass B är ett krav liksom goda kunskaper i svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det meriterande.

Sök redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in CV samt personligt brev så snart som möjligt dock senast 25 maj. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanna Ask 08-598 980 20.

 

Horreds_bl