New habits, new spaces

Stockholm Furniture & Light Fair 2019

Snart är det äntligen dags. Kom till vår monter och njut av både designnyheter och den spännande drycken Kombicha från Bagaremossen . Vi står redo för att diskutera både möbler och att svara på dina reflektioner, frågor & funderingar. Vi syns i monter A09:20 och finns även på plats med några av våra möbler i The Design Bar/VictoriaHall.

 New habits, new spaces

När kontorets funktion förändras så föds också nya vanor och nya behov. Allt fler jobbar till exempel på distans, och då blir det fysiska mötet ännu viktigare när vi väl är på plats. Att vi möts är viktigt för kulturen. För sammanhållningen. Och givetvis för affärsverksamheten. Ytor för fysiska möten innebär inte längre enbart fikarum, utan innefattar även funktioner som reception och förvaringsytor.

Horreds Fusions är en felxibel möbel som kombinerar mötet med förvaring. Stommen går att få med olika fronter och utföranden. Kombinationen på bilden innehåller Siglo i kombination med det lilla mötesrummet Mute. Skåpen går att få som personlig förvaring som kan öppnas/låsas med ett flertal olika system. Vi guidar dig och hjälper till med den ultimata mötesplatsen.

Siglo Mute