Nyhetsbrev 7 juni

horreds

SKAPA EN KREATIV ARBETSMILJÖ

Idag ligger fokus på att mötas och vägen till samarbeten spelar en stor roll. Kreativa, kollaborativa möten sker lika gärna i en grupp med mjuka öar som är färgad att trigga vår kreativitet. Vår mobilitet skapar också utrymme för pauser och tempoväxlingar där andra ytor än bara skrivbord efterfrågas. En kontorsmiljö som tål och inbjuder till förändring har visat sig ha stor betydelse för medarbetares inspiration och välbefinnande.


glove_horreds

GLOVE | FREDRIK MATTSON

En vacker och skön stol med mjuk designad image för kontor, det var utgångspunkten i vår nya Glove som är formgiven av Fredrik Mattson.

Stolen ger god avlastning för svanken samtidigt som man får en ledig känsla. Finns i en mängd varianter där du väljer sittskal, stativ, färg på tyg eller läder. LÄS MER >

Nyhetsbrev_off maj1.indd

Exo-Trolley och Exo-hanger är början på en familj av designtillbehör som, likt satelliter, kretsar kring arbetsplatsen på kontoret. Placera dem som naturliga attribut och lyft imagen i kontorsmiljön.

EXO TROLLEY | DESIGN: MATHIEU GUSTAFSSON, DANIEL LAVONIUS JAREFELDT

Representativ serveringsvagn som lätt kan byta karaktär genom olika komponenter.

LÄS MER >

EXO Hanger | DESIGN: Lukas toll, DANIEL LAVONIUS JAREFELDT

En minimalistisk tamburmajor där fokus har varit att ta bort material och förenkla istället för att addera detaljer. Den rena formen och de ärliga materialen gör att hängaren passar in i olika miljöer.

LÄS MER >

tetris_horreds

tetris | Front design

En tredimensionell förvaringsmöbel som kan fylla många uppgifter. Tetris bygger på högkvalitativa material och finnish, där modulerna bildar oväntade former. På väggen, vid väggen eller som fristående rumsavdelare. Material som filt, koppar, skinn, mässing och stål ger mängder av möjligheter till personlig image.

LÄS MER >

Nyhetsbrev_off maj1.indd

Block tidskriftsställ | Fredrik mattson

Möblera med hus och kanske skapa ett kvarter för research och inspiration? Använd Block som rumsavdelare eller skapa ett rum i rummet. I tidskriftsställen ligger magasinen överskådligt uppradade med dubbelsidig exponering. Förvaringen är lekfull men samtidigt effektiv.

Block finns i två olika utföranden:
– Snedställda fack i varje våning.
– Snedställda fack överst och flyttbara hyllplan i de undre våningarna.

LÄS MER >

Ride_of_hope_horreds

Gör som Horreds
var med i RIDE OF HOPE

Sommaren 2016 cyklar sju cykelteam 104 mil mellan Prag och Varberg. Ride of Hope är Sveriges viktigaste cykellopp. Deltagarna cyklar lika mycket med hjärtat som med benen för att stödja Barncancerfondens viktiga arbete för att lindra och bekämpa sjukdomen. Vi på Horreds är med och hoppas att så många som möjligt vill följa efter.

Horreds_exo_trolley-232x300