Nyhetsbrev mars

A SOFT SPOT
Idag väljer medarbetare kontor som de kan identifiera sig med. Mobiliteten suddar ut gränserna för den fysiska arbetsplatsen. Kontoret blir mer och mer en gemensam samlingsplats, där miljön och inredningen uttrycker företagets identitet och värderingar. En mjukare arbetsplats, som erbjuder tempoväxlingar och att kunna byta fokus för en stund, skapar inte bara glädje utan också effektivitet.

NOMONO-SERIEN|FREDRIK MATTSON
Nomono är skapad av den prisade möbeldesignern Fredrik Mattson, som även designat Glove, Nomono 380 och Monosoft. Serien är framtagen för det moderna kontoret som tål förändringar och designad för att skapa ett visuellt lugn med hela gavlar och osynlig kabeldragning. Många välarbetade detaljer, som t ex nedfräst höjdreglage i bordsskivan, infästa läderytor och dold tillbehörsskena som får pennfack, laptophylla m m att sväva över bordsytan.
                                                                                                    läs mer>

MONOSOFT OCH NOMONO 380
Monosoft tar det mjukare sittandet till arbetsplatsen och skapar plats för en paus och ostörda möten. Byggstenarna kan formas helt efter behov, på kontoret eller i lobbyn.

                                                läs mer>  

Nomono 380 är ett exempel på när design och atmosfär gifter sig och man får till den där extra finessen som andas kvalitet. Fungerar fint tillsammans med Monosoft. Material som står starkt mot slitage och möter dagens krav på att få in sittytor i vardagen. Välj utseende och storlek, utifrån smak eller företagsprofil.

                                                läs mer>

GLOVE | FREDRIK MATTSON
En vacker och skön stol, det var utgångspunkten i vår nya Glove, formgiven av Fredrik Mattson. För att passa som hand i handske för alla, är formen omslutande men ändå ledig och ger en mjuk designad image till kontoret.

Glove ger god avlastning för svanken och finns i en mängd varianter där du väljer sittskal, stativ, färg på tyg eller läder.
Glove har nu även blivit testad hos SP och godkänd.
                                                                                                    läs mer>

RIDE OF HOPE
Sommaren 2016 cyklar sju cykelteam 104 mil mellan Prag och Varberg. Ride of Hope är Sveriges viktigaste cykellopp. Deltagarna cyklar lika mycket med hjärtat som med benen för att stödja Barncancerfondens viktiga arbete för att lindra och bekämpa sjukdomen. Vi på Horreds är med och hoppas att så många som möjligt vill följa efter.

 

                                                                                              

 

Horreds_glove