Nyhetsbrev November

Det allt mer rörliga arbetssättet gör att behovet av att träffa kollegorna ökar. Kontorets funktion håller på att omdefinieras till en samlingsplats, som är funktionell och flexibel men som samtidigt ger en skön och inspirerande känsla. Nyckeln är att anpassa ytorna och inredningen efter medarbetarna – och inte tvärtom. Här visar vi några exempel på smarta designmöbler för det moderna kontoret. Möbler som tål att flyttas om och om igen.

NOMONO| DESIGN: FREDRIK MATTSON

Med sina tydliga och fasta horisontaler skapar Svanenmärkta Horreds Nomono ett visuellt lugn. Här är all teknik osynlig till den behövs, Nomono trollar enkelt bort alla sladdhärvor. En integrerad box finns nära tillhands för laptop-, ipod- eller telefonladdaren. Förse den med USB eller annan teknik som kopplar samman kontoret. Välj personligt utseende och storlek, utifrån smak eller företagsprofil.

Läs mer >

NOMONO 380| DESIGN: FREDRIK MATTSON

En ”multi-purpose furniture” som tar det mjukare sittandet till arbetsplatsen och skapar plats för en paus. Hämta inspiration, researcha eller ta ett informellt kundmöte i Nomono 380. Byggstenarna kan formas helt efter behov och personlighet. Kanske ställas rygg mot rygg och samtidigt bli en utmärkt avdelare.

Läs mer >

SIGLO | DESIGN: HENRIK SCHULZ

I Svanenmärkta Siglo kan vi presentera ett arbetsbord som är optimerad för det mobila kontoret. Konceptet baseras på den klassiska skolbänken, med skjutbar skiva, där man lägger ner sina saker i tryggt förvar. Skillnaden är att Siglo enkelt kan låsas med ett kort.

Läs mer >

Nomono-380-Nomosoft