Nyhetsbrev September

A SOFT SPOT

Idag väljer medarbetare kontor som de kan identifiera sig med. Mobiliteten suddar ut gränserna för den fysiska arbetsplatsen. Kontoret blir mer och mer en gemensam samlingsplats, där miljön och inredningen uttrycker företagets identitet och värderingar. En mjukare arbetsplats, som erbjuder tempoväxlingar och att kunna byta fokus för en stund, skapar inte bara glädje utan också effektivitet.

NOMONO-SERIEN|FREDRIK MATTSON

Nomono är skapad av den prisade möbeldesignern Fredrik Mattson, som även designat Glove, Nomono 380 och Monosoft. Serien är framtagen för det moderna kontoret som tål förändringar och designad för att skapa ett visuellt lugn med hela gavlar och osynlig kabeldragning. Många välarbetade detaljer, som t ex nedfräst höjdreglage i bordsskivan, infästa läderytor och dold tillbehörsskena som får pennfack, laptophylla m m att sväva över bordsytan.

LÄS MER>

MONOSOFT OCH NOMONO 380

Monosoft tar det mjukare sittandet till arbetsplatsen och skapar plats för en paus och ostörda möten. Byggstenarna kan formas helt efter behov, på kontoret eller i lobbyn.

LÄS MER>

Nomono 380 är ett exempel på när design och atmosfär gifter sig och man får till den där extra finessen som andas kvalitet. Fungerar fint tillsammans med Monosoft. Material som står starkt mot slitage och möter dagens krav på att få in sittytor i vardagen. Välj utseende och storlek, utifrån smak eller företagsprofil.

LÄS MER>

Horreds_glove_stol_forstasida

GLOVE | FREDRIK MATTSON

En vacker och skön stol, det var utgångspunkten i vår nya Glove, formgiven av Fredrik Mattson. För att passa som hand i handske för alla, är formen omslutande men ändå ledig och ger en mjuk designad image till kontoret.

Glove ger god avlastning för svanken och finns i en mängd varianter där du väljer sittskal, stativ, färg på tyg eller läder.

Glove har nu även blivit testad hos SP och godkänd.

LÄS MER>

Horreds_siglo_kabelgenomforing_2

YTA ÄR VIKTIGT FÖR OSS

Endast råvaror med högsta kvalitet passar för våra träfanér. Tekniskt kunnande om trä, materialmöten och inte minst finsnickeriet som sammanfogar den färdiga produkten gör att våra designmöbler skiljer ut sig. Dessutom med Nordens främsta slutfinnish på betsning och lackering.

Varje möbel tillverkas på beställning vilket ger våra kunder möjligheten att välja mellan olika material och färger samt att det blir minimalt svinn och miljöpåverkan. Alla våra möbler har tio års garanti och de flesta är märkta med Svanen och Möbelfakta.

LÄS MER>

 

Horreds_Nomono3801-300x214