Nyhetsbrev september

TIME TO MEET

En attraktiv arbetsplats kommer behöva varierande miljöer där man kan arbeta både koncentrerat med högt fokus och samtidigt finna plats och tid för reflektion. Kontorsmiljöerna blir också en social plats, för att skapa samhörighet och underlätta kommunikation. Detta ställer krav på nya och spännande lösningar.

POTOMAC | ANKI GNEIB

Den mobila tekniken ger oss möjlighet att arbeta oavsett tid och plats, därför kommer vårt behov av nya former av mötesplatser för samarbete och tillhörighet att öka.

Potomac sittpuffar och bord är enkla att flytta, förändra och kombinera. Till större relax-öar eller många enskilda sittplatser. Perfekt på kontoret eller välkomnande för den som väntar.

Använd gärna vår PotomacCAD-webapp för att skapa ett eget system!

TIME | OLA HERMANSSON
& MARIA ANGANTYR, MER

Horreds Time är ett bord utvecklat för aktiviteter av olika slag. Inte bara konferenser, det kan lika gärna vara en yta för lekfulla övningar, tillfällig arbetsplats eller en plats att inta lunchen.

”Bordet ska kännas rejält. Det ska tåla dagens olika aktiviteter. Precis som en stålkonstruktions kraftiga balkar, sammanfogade av bultar, så är bordet enkelt och stabilt i sin uppbyggnad”.   

Ola Hermansson & Maria Angantyr, MER

PALL | HORREDS

Horreds VX Pall i stilren design är det senaste tillskottet till VX-familjen.
En pall som går lika bra att använda vid projektbordet som till fikabordet på kontoret.

Finns i två höjder, 480 eller 650 mm och i flera tyger och färger.

VX PROJEKTBORD | HORREDS

Horreds VX har allt som krävs för att klara jobbet, även på en konferensanläggning. Nytt för i år är VX projektbord med snedställda ben i trä eller stål.

Kombinera med HUB som rymmer både el och nätförsörjning. Tillsammans med tillval som skärmar och belysning, skapar det en privat sfär för arbete.

LÄS MER >

VX-konferensbord_snedstallda-ben_0040-369x475