Stockholm Furniture & Light Fair 2016

REBEL MOMENTS

Ett stort tack till alla er som kom och besökte vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2016. I år presenterade vi flera nya designmöbler med fokus på de lite mjukare kontorsytorna där kreativitet och arbetslust får frodas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Per-Ola Johansson, VD Horreds

NYHET! HORREDS GLOVE

Vår nya stol Glove, designad av Fredrik Mattson, fick stor uppmärksamhet på mässan. Glove har en omslutande form med god avlastning för svanken och finns i en mängd varianter där du väljer sittskal, stativ, färg på tyg eller läder.

Läs mer    

 

YTA ÄR VIKTIGT FÖR OSS

Endast råvaror med högsta kvalitet passar för våra träfanér. Tekniskt kunnande om trä, materialmöten och inte minst finsnickeriet som sammanfogar den färdiga produkten gör att våra designmöbler skiljer ut sig. Dessutom med Nordens främsta slutfinnish på betsning och lackering.

Varje möbel tillverkas på beställning vilket ger våra kunder möjligheten att välja mellan olika material och färger samt att det blir minimalt svinn och miljöpåverkan. Alla våra möbler har tio års garanti och de flesta är märkta med Svanen och Möbelfakta.

Läs mer
               

 

Horreds_glove_stol_nyhet