Be the rebel
with a purpose

Horreds

Rebel
quality

Horreds tillverkar och säljer kontors- och mötesmöbler med många inbyggda mervärden. Vi sammanfattar det med ett ord – ”Rebellkvalitet” – som innebär att våra produkter tål slitage, designväxlingar och kan förnyas om och om igen. Långsiktighet återspeglas också i våra miljö- och kvalitetscertifieringar. Vi lägger stor vikt vid varje detalj, såsom ytor, känslan av trä, sömnad och materialmöten.

LÅNGSIKTIG HÅLLBARHET

Vi älskar när våra kunder har högt ställda krav, vill göra specialanpassningar eller har andra önskemål. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Horred, Sverige. Sedan 1936 är vår ambition att skapa bestående intryck med långsiktig och hållbar design. Be the rebel with a purpose.

Sedan 1936

Människor
och design

Det var här, i bruksorten Horred i Sverige, som vår farfar Svens nyfikenhet väcktes kring behovet av smarta och funktionella möbler. Redan som 14-åring påbörjade han sin resa inom möbelvärlden genom att börja arbeta för sin far, som tillverkade barn- och docksängar. Det var hans passion för hantverket och den unika karaktären hos trämaterial som inspirerade Sven. Vid 25 års ålder köpte han en bit mark för att starta Horreds Möbel år 1936.

INKLUDERANDE INREDNINGSMILJÖ

För oss har interiör alltid handlat om så mycket mer än bara möbler. Möblerna utgör landskap som ska stötta människor, deras flöden och olika funktioner. Vårt fokus är att bidra till miljöer där människor trivs, känner sig inkluderade och där olika funktioner underlättas. Oavsett om det gäller samarbete, fokuserat arbete eller återhämtning. Det är vad möbeldesign betyder för oss – både då och nu.

Inspiration
Nyheter

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR-OAS

Med en inspirerande spaning på några sinnestriggande oaser i Europa vill vi önska dig en härlig sommar. Kontor och produktion är stängda vecka 28–31, men

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)