Special-anpassningar

Vi är glada att kunna erbjuda specialanpassningar för våra kunder, vilket ibland behövs för att komplettera ett inredningsprojekt. Vårt huvudkontor ligger i vår fabrik där vi har möjlighet att utveckla lösningar. Vår kunskap om material, trä, produktionsteknik och hur olika ytor ska sammanfogas ger våra kunder helt unika möjligheter.

"Vi har Norra Europas främsta och mest miljövänliga produktionslinjer för MDF och lackerade produkter"

All möbeltillverkning sker här i bruksorten Horred, i Västra Sverige, med några få undantag. Det är allt från arbetsplatser till mjukare loungemöbler som hamnar ute på kontor men också hotell, vård, skola och omsorg. Vi har Norra Europas främsta och mest miljövänliga produktionslinjer för MDF och lackerade produkter. Genom vårt state-of-the-art lackrum handsprutar vi alla trädetaljer för att bevara den fina träkänslan. Detaljer och ytor har alltid varit vårt ”nörd-område”.

Vi tillverkar på beställning och strävar efter att minimera spill och miljöpåverkan. Varje detalj är noggrant genomtänkt och vi lägger alltid fokus på funktion i kombination med hög kvalitet, noggrann finish och en långsiktig designtanke. Vi värnar om återbruk, närproducerat och vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och professionell service till våra kunder.

Den största delen av våra möbler består av trä. Ett fantastiskt, förnyelsebart material. Vi har sedan begynnelsen, i över 80 år, jobbat med detta material. Det ger oss unik kunskapsbas i hur trä ska användas på bästa sätt.
Merparten av våra möbler har tio års garanti, men de håller oftast så mycket längre.

Vill du komma på ett fabriksbesök så ordnar vi det. Skicka ett mail till oss på info@horreds.se.

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)