pCon

Konfigurerbara 3D-modeller

Med pCon får du tillgång till konfigurerbara 3D-modeller på en del av vårt sortiment, kompletterat med värdefull produktinformation såsom priser, broschyrer och bilder. De möbler som berörs har en länk till den här sidan.

pCon är ett digitalt verktyg för 3D-produktkonfiguration, rumslayout/inredning, omfattande produktinformation och erbjuder möjlighet till skapande – på mobila enheter såväl som på stationära datorer. Här hittar du våra möbler och kan skapa fotorealistiska renderingar. Programmet är gratis att ladda ner. Du kan även göra presentationer samt skapa offerter och erbjudanden i processen. 
 

Nedan hittar du instruktioner för hur du kommer åt och kan arbeta med våra möbler i dina koncept.

SCROLLA NER …

Instruktioner för Horreds pCon

För att hitta Horreds interface, gå till onlineverktyget: box.pcon-solutions.com och vänta med att logga in. I nedre högra hörnet finner du ett grönt ”+”. Klicka på det så får du access till alla tillverkare. Hitta Horreds katalog så kommer du att få fram en meny som ser ut så här och som du kan klicka dig rakt in i.

När du har valt en möbelserie så kommer samtliga mått fram i en meny med förhandsvisning, som på bilden. Välj den möbeln som du vill arbeta med.

När du klickar på produkten så framträder den i 3D-vyn. Konfigurera och välj utseende genom att klicka på ”configure”. Här väljer du material, färg, stativ m m.

Klona möbeln genom att klicka på ”clone”. För att lägga till fler möbler, klicka på den gröna ”+” ikonen.

Mer information om pCon hittar du på: https://pcon-solutions.com/

Om du registrerar dig och begär data från Horreds får du tillgång till priser. Detta innebär att du kan använda datan för att bearbeta offerter och beställningar i pCon:

Länk till Horreds pCon

Har du frågor, kontakta oss så berättar vi mer!

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)