Försäljnings-chef sökes

Platsannons: Horreds Möbel befinner sig i en spännande fas och framtidstron är stark och därför söker vi nu en försäljningschef

Du kommer att vara ansvarig för Horreds Möbels marknads- och försäljningsstrategi samt att uppdatera denna utifrån marknaden för att nå uppsatta försäljningsmål. Som Försäljningschef har man personalansvar för fyra personer som är direktrapporterande samt 3 agenter. De direktrapporterande är två säljare en i Göteborg och en i Stockholm samt 2 personer som arbetar med kundsupport i Horred. Man har även ansvar för en agent i Norge, en agent i Danmark samt en agent för övriga länder. Du driver egen försäljning mot större viktiga återförsäljare och tillsammans med ledningsgruppen planerar du för produktutvecklingen.

Långsiktigt kommer man arbeta för att stärka varumärket ännu mer och att titta på nya möjliga produktområden där man kan utvecklas. Tillsammans med VD ansvarar du för företagets hemsida, utvecklar strategier för marknadsföring, exempelvis för sociala medier och content marketing. Du har kontakter med vår reklam och mediebyrå samt deltar på mässor och gör samresor med din personal.

Du rapporterar till VD, ingår i ledningsgruppen och tjänsten är belägen i Horred.

Den vi letar efter

Du kan entusiasmera och coacha din personal och du drivs av att få dina medarbetare att prestera resultat. Du har lätt för att samarbeta med andra medarbetare inom företaget för att uppnå de uppsatta mål du har. För att lyckas i rollen tror vi att du har dokumenterat goda ledaregenskaper inom försäljning mot föreskrivande led. Gärna inom möbel- eller inredningsbranschen. Du har digital erfarenhet samt har jobbat mot såväl B2B som B2C. Du är van vid att utveckla och implementera effektiva säljprocesser.

Utöver detta vill vi att du ska kunna påvisa goda försäljningsresultat som försäljningschef.

Vi erbjuder

En försäljningschefs roll i ett entreprenöriellt drivet bolag med premiumprodukter som snabbt kan ställa om. Rätt person får möjlighet att ta fram en ny försäljnings- och marknadsbearbetningsstrategi.

Mer om Horreds

Horreds tillverkar och säljer kontors-, lounge och mötesmöbler med många inbyggda helt unika mervärden som vi sammanfattar med ett ord: ”rebellkvalitet”. Det innebär att vi levererar produkter som tål tidens slitage, designväxlingar och som kan förnyas om och om igen. Långsiktighet återspeglas också i vårt miljöengagemang och våra kvalitetscertifieringar. Vi lägger stor vikt vid ytor, känslan av trä och detaljer.

Vårt servicefokus genomsyrar varje del av leveransen, som ibland innefattar anpassningar och andra önskemål. Vi kan möta höga krav eftersom vi tillverkar möbler i vår egen fabrik i Horred, i västra Sverige. Sedan 1936 är vår ambition att skapa bestående intryck med långsiktig och hållbar design. Det är allt från arbetsbord och förvaring till mjukare loungemöbler som hamnar ute på kontor. Men det kan också vara hotell, vård, skola och omsorg. Horreds Möbel omsätter ca 100 miljoner kronor och har ca 45 anställda.

Kontaktuppgifter och ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson tfn +46 70 88 11 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida.

Fler nyheter

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR-OAS

Med en inspirerande spaning på några sinnestriggande oaser i Europa vill vi önska dig en härlig sommar. Kontor och produktion är stängda vecka 28–31, men

JOHN GULLBERG: PASSION FÖR HÅLLBARHET

John Gullberg, 39 år, är student på projektledarlinjen inom möbel- och inredning på Tibro Hantverksakademin. Han bor i Sätila och har en stark passion för

HORREDS FÅR NY FÖRSÄLJNINGS CHEF

Möt Jonathan – Möbelsäljaren med Driv och Vision Jonathan Cederholm är en passionerad säljchef som har hittat sin nisch i möbelbranschen. Hans resa började på

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)