HORREDS FÅR NY FÖRSÄLJNINGS CHEF

Möt Jonathan – Möbelsäljaren med Driv och Vision

Jonathan Cederholm är en passionerad säljchef som har hittat sin nisch i möbelbranschen. Hans resa började på teknikföretaget Expert. Vid 25 års ålder klev han in på Bafab, nu Rekomo, och började sin bana inom försäljning av möbler. Efter två år i Göteborg och fyra år i Stockholm, där han hjälpte till att etablera företaget, återvände han 2019 som försäljningschef för Västsverige. Karriären är en ständig rörelse framåt – driven av kärlek för möbler och försäljning.

Varför Horreds Möbel?

”Horreds är ett ikoniskt varumärke med en solid grund av kvalitet och hållbarhet. Deras möbler har en lång livslängd och tillverkas i Sverige, vilket jag verkligen uppskattar. När möjligheten att bli försäljningschef dök upp, tvekade jag inte. Det kändes som ett naturligt steg i min karriär att fortsätta inom möbelbranschen med ett varumärke som alltid legat mig varmt om hjärtat.”

Vilka utmaningar ser du i din nya roll som försäljningschef?

”Möbelbranschen innebär en hård konkurrens, och företagen har höga krav på hållbarhet och design. Produkterna måste inte bara passa företagets miljöprofil utan också vara hållbara nog att förnyas efter tio år och fortfarande hålla ytterligare tio år. Horreds klarar detta galant med sin kvalitet och design. Vi behöver också möta höga krav på både funktion och estetik.”

Vad önskar du åstadkomma?

”Horreds är redan ett premiumföretag med möbler som kunderna vet att de kan lita på. Mitt mål är att stärka denna position och göra Horreds till det självklara valet för kontor och offentliga miljöer. Det finns stor potential i större företag samt statliga och kommunala arbetsplatser. Jag vill att Horreds ska vara det första valet när det kommer till arbets-, mötesplatser, sittmöbler och förvaringslösningar.”

Vem är du utanför jobbet?

”Privat är jag en social person som värdesätter tid med familj och vänner. Idrott har alltid varit en stor del av mitt liv – golf, padel och handboll håller mig aktiv. Jag älskar tävlingar och utmaningar. Jag bor i Kungälv med min franska bulldog, Boston. Jag är en positiv och engagerad person som trivs i sociala sammanhang och alltid är redo för nya äventyr.”

Vad ser du för trender inom kontorsinredning?

”Hemkänslan blir viktigare på kontoret. Många träslag gör comeback vilket skapar en mer inbjudande arbetsmiljö. När det gäller arbetsbeteenden ser vi en ökad efterfrågan på flexibilitet – arbetsgivare måste erbjuda möjligheten att arbeta på distans för att vara attraktiva. Människomöten och ny kunskap är fortfarande centrala, men flexibiliteten gör att man kan nå en bredare geografisk arbetsstyrka.”

Vad brinner du lite extra för?

”Försäljning är min stora passion. Jag ser ett enormt värde i teamet i kombination med mitt nätverk inom arkitekter, företag och inredare. Vilket är ovärderligt och jag ser stor potential i Horreds varumärke. Det handlar om att öka försäljningen och göra Horreds ännu starkare. Jag ser fram emot att ta nästa steg och bidra till företagets framgång. Jag ser en spännande resa framför mig!”

Vi på Horreds önskar Jonathan varmt välkommen i augusti!

Fler nyheter

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR-OAS

Med en inspirerande spaning på några sinnestriggande oaser i Europa vill vi önska dig en härlig sommar. Kontor och produktion är stängda vecka 28–31, men

JOHN GULLBERG: PASSION FÖR HÅLLBARHET

John Gullberg, 39 år, är student på projektledarlinjen inom möbel- och inredning på Tibro Hantverksakademin. Han bor i Sätila och har en stark passion för

HORREDS FÅR NY FÖRSÄLJNINGS CHEF

Möt Jonathan – Möbelsäljaren med Driv och Vision Jonathan Cederholm är en passionerad säljchef som har hittat sin nisch i möbelbranschen. Hans resa började på

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)