pCon Onboarding

Nu kan du logga in i vårt nya pCon – där du får tillgång till en del av våra möbler i 3D!

Gå in och hämta din inlog till Horreds pCon på nedan länk! Där kommer du åt en del av våra möbler i 3D, vår katalog samt prislista.
 
pCon är ett digitalt verktyg för 3D-produktkonfiguration, rumslayout/inredning, omfattande produktinformation och erbjuder möjlighet till skapande – på mobila enheter såväl som på stationära datorer.
 
Här hittar du våra möbler, bland flera miljoner andra och kan skapa fotorealistiska renderingar. Programmet är gratis att ladda ner.
 

Länk till Horreds pCon

Har du frågor, kontakta oss så berättar vi mer!

Instruktioner för Horreds pCon

För att hitta Horreds interface, gå till onlineverktyget: box.pcon-solutions.com och vänta med att logga in. I nedre högra hörnet finner du ett grönt ”+”. Här får du access till alla tillverkare. Hitta Horreds katalog så kommer du att få fram en meny som ser ut så här och som du kan klicka dig rakt in i.

Klicka på en av mapparna för att hitta en produkt. När du klickar på produkten så framträder den i 3D-vyn. Konfigurera och välj utseende genom att klicka på ”configure”.

Mer information om pCon hittar du på: https://pcon-solutions.com/

Fler nyheter

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR-OAS

Med en inspirerande spaning på några sinnestriggande oaser i Europa vill vi önska dig en härlig sommar. Kontor och produktion är stängda vecka 28–31, men

JOHN GULLBERG: PASSION FÖR HÅLLBARHET

John Gullberg, 39 år, är student på projektledarlinjen inom möbel- och inredning på Tibro Hantverksakademin. Han bor i Sätila och har en stark passion för

HORREDS FÅR NY FÖRSÄLJNINGS CHEF

Möt Jonathan – Möbelsäljaren med Driv och Vision Jonathan Cederholm är en passionerad säljchef som har hittat sin nisch i möbelbranschen. Hans resa började på

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)