pCon Onboarding

Nu kan du logga in i vårt nya pCon – där du får tillgång till en del av våra möbler i 3D!

Gå in och hämta din inlog till Horreds pCon på nedan länk! Där kommer du åt en del av våra möbler i 3D, vår katalog samt prislista.
 
pCon är ett digitalt verktyg för 3D-produktkonfiguration, rumslayout/inredning, omfattande produktinformation och erbjuder möjlighet till skapande – på mobila enheter såväl som på stationära datorer.
 
Här hittar du våra möbler, bland flera miljoner andra och kan skapa fotorealistiska renderingar. Programmet är gratis att ladda ner.
 

Länk till Horreds pCon

Har du frågor, kontakta oss så berättar vi mer!

Instruktioner för Horreds pCon

För att hitta Horreds interface, gå till onlineverktyget: box.pcon-solutions.com och vänta med att logga in. I nedre högra hörnet finner du ett grönt ”+”. Här får du access till alla tillverkare. Hitta Horreds katalog så kommer du att få fram en meny som ser ut så här och som du kan klicka dig rakt in i.

Klicka på en av mapparna för att hitta en produkt. När du klickar på produkten så framträder den i 3D-vyn. Konfigurera och välj utseende genom att klicka på ”configure”.

Mer information om pCon hittar du på: https://pcon-solutions.com/

Fler nyheter

Spring Show på Studio L6

Boka upp 7 mars!! Nu är det snart vår och vi längtar efter att ses! Välkommen till Studio L6, i Göteborg, på Spring Show den

Stort tack för SDW24 !

Vilka fantastiska dagar med härliga möten under Stockholm Design Week… Ett stort tack från oss på Horreds!! Under veckan visade vi våra nya spännande möbelkollektioner

pCon Onboarding

Nu kan du logga in i vårt nya pCon – där du får tillgång till en del av våra möbler i 3D! Gå in och

Stockholm Design Week 2024

Välkommen till vårt showroom 6–10 februari där mycket spännande kommer att hända under Stockholm Design Week. Vi finns mitt i Stockholm Design District, endast 100

God Jul och Gott Nytt År!

Vi summerar ett skönt år med många relationsevent och en del nyheter – inte minst lansering av vår nya webb. Uppkommande Stockholm Design Week v.

Well-being spaces

I förra spaningen diskuterade vi strategier och planer för att återvända till kontoret och touchade redan då vikten av empati. Nu fokuserar vi på arbetsplatsens

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)