SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR-OAS

Med en inspirerande spaning på några sinnestriggande oaser i Europa vill vi önska dig en härlig sommar. Kontor och produktion är stängda vecka 28–31, men vi ses igen i augusti för en inspirerande och fartfylld höst. Till dess tar vi det lugnt i våra egna sommar-escapes.

Tips på sommar-oaser i Europa

Sommaren är här och med den kommer en välbehövlig paus från arbetslivets rutiner. Vi på Horreds vill inspirera er med några av Europas kreativa och designmässiga oaser – platser där du kan återhämta dig och hämta ny inspiration.

Klunkerkranich i Berlin – En Bohemisk Takbar

En av Berlins gömda lokaliteter är takbaren Klunkerkranich, belägen på toppen av ett parkeringshus i Neukölln. Denna kombinerade bar och takträdgård erbjuder en fantastisk utsikt över Berlin i en avkopplande atmosfär med gröna inslag byggd i trä. Här kan du njuta av kalla drycker och lyssna på musik medan du tar en paus från stadens brus. I Berlin finns för övrigt många gröna oaser att landa i.

De Hallen i Amsterdam – Kreativt Centrum och Avkoppling

I hjärtat av Amsterdam hittar du De Hallen, en ombyggd spårvagnsdepå som nu är ett kreativt centrum. Här finns allt från konstgallerier och designbutiker till ett boutique-hotell och en matmarknad. De Hallen är en perfekt plats för att upptäcka innovativ design, njuta av god mat och koppla av i en inspirerande miljö. Missa inte deras mysiga biograf, platsen för en lugn filmkväll.

Finca Bell-Lloc i Katalonien – Rustik Charm och Vinskörd

För den som söker en autentisk och lokal upplevelse rekommenderar vi Finca Bell-Lloc i Katalonien, Spanien. Denna charmiga hide-away erbjuder rustik elegans mitt i vinodlingarna. Med inslag av moderna arkitektoniska ”gångar”. Här kan du delta i vinprovningar, utforska den vackra landsbygden och njuta av lokalt producerad mat. En inspirerande miljö bortom turiststråken.

KOK Oslo – Norsk Bastu-cruise

En privat bastukryssning är en unik upplevelse som kombinerar de terapeutiska fördelarna med en traditionell vedeldad finsk bastu med naturens skönhet – allt medan du flyter längs fantastiska Oslofjorden. Ta en paus från stadens snabba tempo för en lugn och återhämtande resa. Ni får njuta av de hisnande panoramautsikterna samtidigt som ni växlar mellan den ångande heta bastun och svalkande dopp i det uppfriskande fjordvattnet.

Livraria Lello i Porto – En Arkitektonisk Skatt

För bokälskare och designentusiaster är Livraria Lello i Porto en sann skatt. Denna historiska bokhandel, känd för sina gotiska detaljer och fantastiska trappor, är en inspirerande plats att besöka. Fördjupa dig i en bok medan du beundrar den utsökta arkitekturen som har inspirerat många, inklusive J.K. Rowling under hennes tid i Porto. Livraria Lello är platsen för en lugn eftermiddag borta från stadens puls.

Aire Ancient Baths i Barcelona – Avkoppling i Historisk Miljö

I en gammal byggnad i Barcelonas gotiska kvarter hittar du Aire Ancient Baths, en plats där historia och modern design möts. Dessa termalbad erbjuder en unik upplevelse av avkoppling och välmående. Här kan ni njuta av olika bad och behandlingar i en rogivande atmosfär, omgiven av vacker arkitektur och subtil belysning. Här kan du ladda batterierna och finna inre ro.

Dessa platser erbjuder en perfekt blandning av innovativ design och avslappning. Ha en underbar sommar så möts vi igen v 32!

Vänliga hälsningar, Teamet på Horreds

PS. Bilden visar förresten vår nya förvaringsserie Parant tillsammans med soffa/fåtölj/gruppmoduler Log. DS.

Fler nyheter

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR-OAS

Med en inspirerande spaning på några sinnestriggande oaser i Europa vill vi önska dig en härlig sommar. Kontor och produktion är stängda vecka 28–31, men

JOHN GULLBERG: PASSION FÖR HÅLLBARHET

John Gullberg, 39 år, är student på projektledarlinjen inom möbel- och inredning på Tibro Hantverksakademin. Han bor i Sätila och har en stark passion för

HORREDS FÅR NY FÖRSÄLJNINGS CHEF

Möt Jonathan – Möbelsäljaren med Driv och Vision Jonathan Cederholm är en passionerad säljchef som har hittat sin nisch i möbelbranschen. Hans resa började på

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)