Vi går live – upptäck och inspireras!

Tidigt i våras gjorde vi ett antal intervjuer med några av våra kunder, samarbetspartners och vänner. Därför lyfter vi nu fram våra styrkor på ett tydligare sätt och hoppas att vi blir en källa till inspiration!

Inspiration – möbler och inredning

På vår nya uppdaterade horreds.se hittar du inspiration redan på förstasidan i form av bildmaterial och senaste nytt. Det finns en funktion i Produktmenyn som heter Miljöer och som är indelad i olika funktioner t ex Lounge, Co-working eller Äta & Umgås just för öppna upp för nya idéer. Alla referenser har vi samlat under ”Projekt”.

Har du ett projekt där vi är med får du gärna dela med dig med bilder och textunderlag så lägger vi upp. Här får ni och vi spridning och fler kan inspireras. Du kan även följa oss på Instagram för mer inspiration.

Horreds styrkor

Genom att tydligare lyfta fram det som särskiljer oss från andra möbelvarumärken blir det lättare att hitta den fakta som kan behövas till upphandlingar, t ex miljö- och kvalitetsmärkningar. eller om fabriken i Horred. Det ger också en närhet till vår tillverkning och inblick i vårt tänk i stort som smått.

Exempel på våra styrkor är att större delen av våra möbler är svensktillverkade, att vi har högt ställda miljö- och kvalitetskrav på allt från material och ytor till sammansättningar och estitik. ”Rebellkvalitet” betyder just det – att ta fram produkter som är långsiktigt hållbara och som går att förnya om och om igen.

Produktsidor

Varje möbel har fått tydligare information och beskrivningar. Här finns även möjlighet att hitta relaterade produkter samt länkar, t ex till PCON (denna funktion håller på att byggas ut). Saknar du något så är du välkommen att kontakta oss.

Special, återbruk och vår trä-kärlek

Under produktmenyn och Custom hittar du länkar till Specialanpassningar och Återbruk. Här kan du läsa om hur vi arbetar med att ta fram kompletterande specialsnickerier i projekt och vårt tänk kring återbruk med långsiktigt bevarande av det man har.

Vår story hittar du under ”Om oss”. Här kan du också läsa om vår möbeltillverkning i Horred, våra tekniker, kärleken till trä och info om norra Europas mest avancerade och miljövänliga lackeringsmaskin. Under denna flik hittar du även våra designers som vi samarbetar med.

Nyheter

Som du säkert märkt så händer det en hel del i vårt företag; designevents, nyheter och uppdateringar av våra möbler och inte minst våra trendspaningar. Under Nyheter hamnar allt aktuellt. Prenumerera på vårt designbrev (länk hittar du längst ner vid adressen) så får du essensen summerad varje månad till din inkorg.

Feed och input

Vill du bidra med nyheter, projekt och input eller om det är något som du saknar så får du gärna maila till mig på pej@horreds.se

//Per-Ola Johansson

Fler nyheter

Försäljnings-chef sökes

Platsannons: Horreds Möbel befinner sig i en spännande fas och framtidstron är stark och därför söker vi nu en försäljningschef Du kommer att vara ansvarig

Spring Show på Studio L6

Boka upp 7 mars!! Nu är det snart vår och vi längtar efter att ses! Välkommen till Studio L6, i Göteborg, på Spring Show den

Stort tack för SDW24 !

Vilka fantastiska dagar med härliga möten under Stockholm Design Week… Ett stort tack från oss på Horreds!! Under veckan visade vi våra nya spännande möbelkollektioner

pCon Onboarding

Nu kan du logga in i vårt nya pCon – där du får tillgång till en del av våra möbler i 3D! Gå in och

Stockholm Design Week 2024

Välkommen till vårt showroom 6–10 februari där mycket spännande kommer att hända under Stockholm Design Week. Vi finns mitt i Stockholm Design District, endast 100

God Jul och Gott Nytt År!

Vi summerar ett skönt år med många relationsevent och en del nyheter – inte minst lansering av vår nya webb. Uppkommande Stockholm Design Week v.

Ta del av vårt designbrev!

Prenumerera på Horreds designbrev och ta del av en värld fylld med inspiration, nyheter, inbjudningar och spännande design-diskussioner! Var den första att få veta om våra senaste kollektioner och exklusiva events. Anmäl dig idag och låt dig inspireras!

Kontakta oss

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss.

+46 320 184 00
info@horreds.se

Våra showroom

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm, SWEDEN
+46 738 28 00 15 (Anders)

Studio L6
Lasarettsgatan 6
411 19, Göteborg, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Slussgatan 10
SE-211 30 Malmö, SWEDEN
+46 702 41 99 69 (Per)

Studio Krøger AS
Nobelsgt 18
N-0268 Oslo, NORWAY
+47 90 02 89 98 (Ernst)